Data not loaded into table even the log doesn't have any error.

Tools
Enthusiast

Data not loaded into table even the log doesn't have any error.

Hi Team,

The dat file impac/db/td/table/_report_format/gem_gq_report.dat is not getting loaded to the report format table.

I don’t see any errors in the code release log as well.
Please find the log below - release.20140325_000413.impac.sgpla806_impac_63992-2014-03-24.tar.01787.log

+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+-
.import vartext '^A' file = "impac/db/td/table/_report_format/gem_gq_report.dat";
+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+-
.repeat *;
+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+---------+-
using (
app_nm varchar(32000),
market_cd varchar(32000),
report_typ varchar(32000),
field_nm varchar(32000),
file_typ varchar(32000),
field_size_delim varchar(32000),
field_order varchar(32000)
)
insert into impac_data._report_format (
app_nm,
market_cd,
report_typ,
field_nm,
file_typ,
field_size_delim,
field_order
)
values (
:app_nm,
:market_cd,
:report_typ,
:field_nm,
:file_typ,
:field_size_delim,
:field_order
);
*** Starting Row 0 at Tue Mar 25 19:19:16 2014

*** Warning: Out of data.
*** Finished at Tue Mar 25 19:19:16 2014

*** Total elapsed time was 1 second.

Please find the data in the dat file.

GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^Ase10^AH^A4^A1^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^A,^AH^A1^A2^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^Agms_tooc_se10^AH^A13^A3^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^A,^AH^A1^A4^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^Adba_nm^AH^A6^A5^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^A,^AH^A1^A6^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^Acurr_total_tickets^AH^A18^A7^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^A,^AH^A1^A8^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^Acurr_gq_total_tickets^AH^A21^A9^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^A,^AH^A1^A10^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^Acurr_per_gq_trans^AH^A17^A11^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^A,^AH^A1^A12^A
GEM^AALL^AGEM_GQ_RPT^Aprev_total_tickets^AH^A17^A13^A

Can you please check this and let me know your inputs.
Please let me know if you need more details.

2 REPLIES
Enthusiast

Re: Data not loaded into table even the log doesn't have any error.

Hi Team,

Can you please help me out in this regard.Please let me know if you need any further details regarding this.

Regards

Subbu

Teradata Employee

Re: Data not loaded into table even the log doesn't have any error.

"^A" delimier used. check that "^A" is multi-character or is a multibyte single character. Keep consitant across all place i.e. in script and in data file.

Which version of bteq is used here?