fastload no rows applied when running script in cron

Tools

fastload no rows applied when running script in cron

Hello there,

I have a bash script that runs a fastload. 

When I run the script manually, the script runs as expected and the data is inserted to the desired table. 

When the script gets excuted by cron the Insert Phase starts as expected but no rows get inserted into the desired table.

This is what the log says:

**** 20:00:18 Number of recs/msg: 66

**** 20:00:18 Starting to send to RDBMS with record 1

**** 20:00:18 Finished sending rows to the RDBMS

     ===================================================================

     =                                                                 =

     =          End Loading Phase                         =

     =                                                                 =

     ===================================================================

0014   end loading;

**** 20:00:23 END LOADING COMPLETE

     Total Records Read               =  0

     Total Error Table 1                =  0  ---- Table has been dropped

     Total Error Table 2                =  0  ---- Table has been dropped

     Total Inserts Applied            =  0

     Total Duplicate Rows            =  0

I'd appreciate any help on that matter.

Tags (1)
3 REPLIES

Re: fastload no rows applied when running script in cron

Whaw!!!! Can it be that when you run your script manually, it points to a different environment and when you run through a cron it is in different environment?

Re: fastload no rows applied when running script in cron

What variable might be problematic? Both cron and my user are using the same PATH for fastload

Re: fastload no rows applied when running script in cron

Without looking at the script can't say much. However, if you can echo (resolved unix) all variables and can see and verify. Did you try and check your objects  again ?